Coloseum Fightcenter är en ideell förening med gamla anor som erbjuder Thaiboxning och MMA för ungdomar och vuxna. Hit kommer du för att träna, umgås och utvecklas men också för att satsa, kämpa, pressa, tävla, lyckas och - framför allt - för att ha kul.

Föreningens ledare är välutbildade och kunniga. De har engagemang, närvaro och utvecklas tillsammans med föreningens drygt 200 medlemmar. Träning bedrivs på olika nivåer, allt från motionärsklasser till tävlingsgrupp.


VÅRA GRUPPER

Nybörjargrupper - Dessa grupper är för nybörjare och motionärer. Vi har en rekommenderad ålder från 14 år. I denna grupp lär vi oss alla grunder, främst på mitsar. En stor del av träningen är riktad mot kondition och funktionell styrka för att skapa en bra fysisk bas. Vi anpassar våra övningar efter er som individer och har förståelse för allas olika fysiska förmågor.

Du behöver ha egna handskar när du tränar. Ej närvarokrav i denna grupp.

OBS! Alla som är helt nya måste börja i denna grupp.

Fortsättning/Avancerade grupper - (Just nu är dessa grupper ihopslagna) -  I dessa grupper hamnar du när du gjort minst 1 hel termin med god närvaro i nybörjargruppen. Du bör ha koll på grunderna och haft en god närvaro i tidigare grupp. 

I dessa grupper är sparring en del av träningen. Du behöver därför ha full utrustning såsom handskar (<75 kg = 12 oz / 75-90 kg = 14 oz / >90kg = 16 oz), benskydd, tandskydd och susp för killar. Vi rekommenderar hög (min 75%) närvaro för att kunna utvecklas i den takt våra pass är upplagda.

Veteran - Gruppen med rekommenderad ålder på 40+. Här träffas Coloseums gladaste gäng ett par gånger i veckan och tränar, svettas, umgås och utvecklas. De flesta har erfarenhet sedan tidigare, vissa mycket och andra lite. Här är sammanhållningen stark. Gruppen fokuserar främst på stående kampsport med inspiration från boxning och thaiboxning, men det läggs även stor kraft på prehab samt att träna upp svagheter. Åldern 40+ är rekommenderad, är du yngre och känner att denna grupp tilltalar dig så meddela oss gärna om detta så gör vi en gemensam utvärdering. Denna grupp är endast avsedd för motion och här finns ingen tävlingsverksamhet.

Du behöver ha egna handskar och tandskydd när du tränar (finns att köpa i vår klubbshop).


VI HJÄLPER DIG!

Christian - THAIBOXNING

Kristian - THAIBOXNING

Tobias - THAIBOXNNG

Pierre - THAIBOXNING

Tom - THAIBOXNING

Jesper - THAIBOXNING

Denise - THAIBOXNING

Casper - THAIBOXNING


Anders - MMA

Henrik - MMA

Kevin E - MMA

Kevin T - MMA

Oskar - MMA

Adam - VETERAN

Pontus - VETERAN

Torbjörn - VETERAN